Pravidlá Hlbiny ženskej duše

Pravidlá Hlbiny ženskej duše

60 kariet pozostáva zo štyroch okruhov - zážitok, rozkvet, prínos a humor. Na každej karte nájdeš jednu otázku prípadne aj podotázku a akciu, ktorú je treba splniť.

Príklady pravidiel

Vieš ako to býva s nami ženami. Často sa riadime intuíciou a občas máme vo všetkom chaos. Tak radšej sem ani nepíšeme pravidlá, iba pár tipov:

  1. Vytvor bezpečný priestor a pred začiatkom hry si urobte krátky rituál. Sľúbte si, že všetko, čo počas hry zaznie, sa nebude šíriť ďalej. 
  2. Určite si osobu, ktorá bude počas hry zapisovať všetky úlohy vyplývajúce z akčných kariet a po týždni každú hráčku obvolá a zistí, ktorá čo (ne)vykonala. 
  3. Keď si niekto vytiahne kartu s akciou - nielenže ju musí splniť, ale môže si vymyslieť trest, čo urobí v prípade, že úlohu nesplní. 
  4. Pri ťahaní kariet môžeš otázku buď rovno zodpovedať alebo ju položiť spoluhráčke vedľa teba, alebo oboje. Hlavné je sa pýtať, počúvať, otvárať sa a spoločne hĺbať.
  5. Keď padne zaujímavá otázka, môže sa k nej vyjadriť každá hráčka, prípadne si doprajte čas a zamýšľajte sa nad ňou spoločne nahlas. Len si neskáčte do reči či vlasov.
  6. Niektoré otázky sa týkajú sexuálnej oblasti. Ak si v tejto téme nováčik, alebo len nemáš záujem prenikať do témy hlbšie, odober tieto kartičky pred začatím hry. 
  7. Buď kreatívna, nápaditá a hlavne čo najviac hravá. Pokojne si zaveď vlastné pravidlá, s ktorými súznieš ty a tvoja skupinka.

Hlbina ženskej duše