4 tématické okruhy Hlbiny ženskej duše: Zážitky, Rozkvet, Prínos, Humor

4 tématické okruhy Hlbiny ženskej duše: Zážitky, Rozkvet, Prínos, Humor

Prečo práve tieto štyri tématické okruhy novej Hlbiny ženskej duše? V čom vedia byť nápomocné a ako s nimi sme podrobnejšie vysvetlili v tomto článku.

ZÁŽITOK:

V tejto kategórii sa vás pýtame, čo si prajete zažívať, alebo ste zažili v oblasti vzťahov, lásky, práce, voľného času, práce na sebe.

Prečo zážitky? Nech už si o pôvode ľudstva myslíme čokoľvek, jedna vec je jasná. Sme tu, aby sme zakúsili všetko, čo nám svet môže ponúknuť - nie veci, nie peniaze, ale zážitky. 

ROZKVET:

V tejto kategórii chceme vedieť, ako sa chcete rozvíjať, tak, aby ste pomaly ale isto speli k vyššie zmieneným zážitkom z prvého okruhu. (Rozkvet je náš výraz pre rozvoj:))

Prečo rozkvet? Rozkvet, či inými slovami rozvoj prehlbuje našu múdrosť a vnímavosť. Rozvoj robí z nášho života cestu nekonečných objajvov.

PRÍNOS:

V tejto kategórii sa vás pýtame, čo zo svojich zážitkov a rozkvetu, chcete ďalej odovzdávať svetu. Veríme, že dávanie nás posúva k prebudeniu ~ najvyššej úrovni šťastia.

HUMOR

Humor vniesla do novej Hlbiny ženskej duše spolupráca s populárnym ženským IG profilom @popysky_

Prečo humor? No preto, že s veselou mysľou sa lepšie uvažuje 😇💙


Pri tvorbe kategórii sme vychádzali z 8. kapitoly knihy Code of the extraordinary mind, kde autor podrobne vysvetľuje, ako si vytvoriť víziu svojho života. Zámerom hry nie je dopracovať sa k svojej životnej vízii, ale ak by ste veľmi chceli, viete našu hru využiť aj na tieto účely. Otázky z hry sú natoľko zamyslenia-hodné, že vás navedú aj k tomu, kam sa chcete v živote posúvať, rásť a napredovať. Ak v tom nemáte jasno a naozaj by ste si radi zostavili svoju životnú víziu, odporúčame vám náš článok Ako si zostaviť svoju životnú víziu, kde nájdete veľmi jednoduché a krátke cvičenie ako na to.

Kategórie a ich sled, je teda dobré mať na zreteli hlavne vtedy, keď „hráte” Hlbinu sami.
V kruhu kamošiek sú kategórie skôr druhoradé. Na prvom mieste je záujem naslúchať, otvoriť sa a (za)baviť do hĺbky.